site_location_alt
0882 50 45 70. Приятно пазаруване!
0882 50 45 70
site_location_alt

Грижа за миглите

Не би ли било хубаво да постигнете здрави, дълги и пълни с обем мигли без да се налага да използвате спирали с различни ефекти? Е вече може имате всичко това със съветите в рубриката Expert Zone за грижа за миглите.

 

Съвет за мигли №1: Избирайте разумно спиралата си

Избягвайте, когато е възможно, водоустойчивите спирали. Техният химически състав силно изсушава косъма и се отсранява трудно. Търсете спирали с естествени съставки или такива, които не причиняват дразнене. Съветваме ви да гледате за офтомологично тествани продукти. Те са най-щадящи очите.

 

Съвет за мигли № 2: Отстранете спиралата

Премахвайте грима от лицето и очите всеки ден! Всеки ден остранявайте спиралата, като използвате дегримьор за очи. Зоната там е по-деликатна и изисква специална грижа. Използвайте памучни тампончета и НЕ търкайте, а оставете продуктът да разтвори грима, след което нежно отстранете.

 

Съвет за мигли №3: Използвайте допълнителна грижа за миглите

Серумът за мигли е най-подходящият продукт за грижа за миглите. Той стимулира растежа, хидратира и подхранва косъма. Когато се прилага редовно ще видите желаните резултати - естествено красиви мигли без грим! Експертен серум за мигли от Beauty Expert

 

 

стимулира растежа, подхранва, удължава, сгъстява и уплътнява миглите и веждите.

 

Няма избрани продукти

Най-горе