site_location_alt
0882 50 45 70. Приятно пазаруване!
0882 50 45 70
site_location_alt

Beauty Mag Pro 

От професионалисти за хората, които знаят какво искат и как да го получат!

 

Нашите специалисти са с над 30 годишен опит в професионалната козметика и изготвянето на ефективни програми за домашна грижа. 

 

Подбрали сме за Вас селекция продукти с доказани резултати за всеки тип кожа и всеки проблем.

 

Предлагаме също онлайн тестове и безплатна консултация за тези, които се затрудняват в избора на правилните продукти.

 

Продуктите ни са налични и изпращаме с експресна доставка.

 

 

Умна козметика, какво е това?

 

Живеем в света на смарт технологиите, възможно ли е това и в козметичната индустрия, както и в традиционните козметични продукти? По отношение на доставката на различни полезни вещества към по-долните слоеве на кожата, за наша радост съвремната фармация и козметиката се развиха дотолкова, че вече има и ново поколение активни съставки, които са “програмирани” целенасочено да достигат и доставят точно там, където е нужно, активни козметични съставки, наречени “умни активни съставки”, така наречените интелигентни системи за доставка на активни съставки. Такива системи могат да “доставят” различни съставки, например за попълване на бръчки, избелващи агенти и то само до засегнатите клетки и всичко това базирано на естествени, натурални и безвредни козметични компоненти, такива от които нашите клетки се нуждаят, за да се противодейства на остаряването или дори на някои вътреклетъчни процеси.

 

В модерните активни съставки има цели системи за пренос на козметични вещества, които достигат до тези клетки, за които е преднаначена активната съставка, дори в подкожния слой, например вещества с антицелулитно въздействие, които са “програмирани” да се закачат до ниво мастни депа, без активните съставки да се разсейват в околните тъкани и клетки. 

Няма избрани продукти

Най-горе