site_location_alt
0882 50 45 70. Приятно пазаруване!
0882 50 45 70
site_location_alt

Запознайте се с PENTAVITIN®

 

Всичко обичаме супергероите, които помагат на нашата кожа да изглежда здрава и красива, нали? Представяме ви PENTAVITIN®- Патентован комплекс, който привлича и задържа влагата в кожата като воден магнит. И така, какво е PENTAVITIN®? Каква е науката зад магията? И защо трябва да го търсим в нашите продукти за грижа за кожата? Време е да разберем.

 

PENTAVITIN® (иначе известен като захарид изомерат) е 100% растителен екстракт от естествен произход, който е с хидратиращи свойства и осигурява защита на кожата срещу дехидратация и чувствителност при всяка употреба. Тайното му оръжие? Той се свързва дълбоко във външните слоеве на кожата, което означава, че хидратацията продължава дълго след нанасяне. И за разлика от хиалуроновата киселина, не може да се отмие.

 

5 причини да търсите PENTAVITIN® в продукти грижа за кожата

  1. Той повишава влагата на вашата кожа за да бъде тя еластична, здрава и свежа.
  2. Хидратацията е незабавна и трае до 72 часа!
  3. Поддържа кожата здрава, като подобрява и поддържа хидролипидната бариера, като едновременно я предпазва от вредното въздействие на факторите на околната среда.
  4. Не може да се отмие, което означава, че продължава да работи, дори ако пропуснете ден без да нанесете вашия крем!
  5. Облекчава дразненията, зачервяванията и помага на кожата да се чувства мека и гладка. 

 

Готови ли сте да опитате PENTAVITIN®? Ето къде ще го намерите.

 

Крем ХидраДерм – Воден магнит на Profiderm Professional. 

 

Професионален хидратиращ крем, подходящ за всеки кожен тип, включително дразними и чувствителни кожи. Съдържа комбинация от 4 вида различни хидратиращи съставки за комплексно действие – незабавна + дълготрайна хидратация, хидратиране в дълбочина и на повърхността на кожата, запазване и натрупване на водни запаси в клетките. Клетъчен имунорегулатор, който повишава защитните функции на кожата.

 

Няма избрани продукти

Най-горе