site_location_alt
0882 50 45 70. Приятно пазаруване!
0882 50 45 70
site_location_alt

Как пилинзите помагат за Изсветляване на кожата?

Зимният сезон е най-добрият момент за обновяване на кожата. Не е тайна, че пилингът е свързан с отстраняването на „мъртви” клетки от повърхността на кожата и помага при борбата с пигментните петна.  Много добър ефект върху проблема имат някои естетични процедури, като химичен пилинг и диамантено микродермабразио. Какво представляват те и какъв ефект оказват на кожата ще научите в следвашите редове. 
 
  1. Химичен пилинг
Той може да бъде повърхностен, среден или дълбок. При повърхностния пилинг се използва силно разредена трихлороцетна киселина, плодови киселини и други. Коригира фините бръчки, сухата кожа и леките пигментации, свива порите. Средния пилинг използва по-силни киселини- най-често гликолова, салицилова, по-силен разтвор на трихлороцетна киселина, като те достигат до горната част на дермата. Използват се при по-изразени белези от акне, дълбоки пигментни петна и бръчки. Дълбокият пилинг напълно прониква в средния слой на кожата за отстраняване на увредените кожни клетки. Манипулацията дълбок пилинг се извършва само от опитен дерматолог.
 

​​ 2. Диамантено микродермабразио - нежно премахване на мъртвите клетки с апликатор с диамантен връх. Ефектът е избистрен тен, подобрен релеф, а при редовно прилагане - повлияване на нарушенията в пигментацията.

 

Няма избрани продукти

Най-горе