site_location_alt
0882 50 45 70. Приятно пазаруване!
0882 50 45 70
site_location_alt

Каква е разликата между серум за лице и крем за лице?

 

 

Трудно може да се направи разлика между всички продукти грижа за кожата- маска за спане, лист маски, кремове за лице, тоници, серуми за лице....дълъг е списъкът. Но два от най-основните и съществени продукти в ежедневната грижа за кожата са хидратиращият крем и серумът. Каква точно е разликата между тях ще научите в следващите редове.

 

Серумите имат по-лека текстура от кремовете. Абсорбират се по-бързо и достигат до по-дълбоки нива в кожата. Различават се от кремовете и с висока концентрация на активни съставки. Препоръчваме да използвате серум за лице, след като почистите кожата и преди хидратиращия крем. Серумите са най-добрият избор на много професионалисти в грижата за кожата, включително Beauty Expert.

 

Кремовете са с по-плътна и кремообразна текстура от серумите. Те са предназначени да хидратират кожата и да предотвратят загубата на вода, като работят в по-горните нива на кожата. Някои кремове съдържат съставки против стареене. За да се справите ефикасно с проблеми с кожата комбинирайте крем за лице с качествен серум от Beauty Expert.

 

Няма избрани продукти

Най-горе