site_location_alt
0882 50 45 70. Приятно пазаруване!
0882 50 45 70
site_location_alt

Маски за лице

 

Видове маски за лице и коя е най-подходяща за моята кожа? 

 

С толкова много разнообразие на пазара е трудно да изберем коя маска наистина ще помогне на кожата на лицето. В следващите редове ще ви насочим към най-подходящите продукти, ще ви запознаем с основни съставки и свойства на маските за лице. 

 

Маски за лице с въглен

 

Те са подходящи за комбинирани и мазни кожи с мазни участъци. Въгленът абсорбира излишния себум от повърхността на кожата. Той притежава и уникалната способност нежно да изтегля замърсяванията от запушените пори. Добре формулираната маска Детокс черна лист маска с активен въглен и колаген на Profiderm ще изравни тена на лицето и ще подобри цялостното състояние на кожата.

 

Лист маски

 

Те съчетават предимствата на маската за лице със силата на серум и лесната употреба с висока ефективност. За еднократна употреба са и се предлагат с различни формули - детокс, енергизиране, анти-ейдж. Не изсъхват върху лицето и не е необходимо отлепяне или измиване при премахването им. Те спомагат за овлажняването на кожата и подхранването й с важни микронутриенти. Колагенова лист-маска с Фито-стволови клетки на Profiderm подмладява и повишава еластичността на кожата. Разгледайте и другите Лист маски на Profiderm. 

 

Крем маски

 

Идеални за сухи и нормални кожи. Кремообразните маски са богати на масла и овлажнители. Маските, които съдържат хиалуронова киселина, имат допълнителното предимство да привличат и задържат влагата в кожата. Хидратираща крем-маска на ProfiDerm доставя на кожата незабавна хидратация и комбинация от минерали.

 

Няма избрани продукти

Най-горе