site_location_alt
0882 50 45 70. Приятно пазаруване!
0882 50 45 70
site_location_alt

Рубрика процеса на стареене

 

 

Може ли да спрем процееса на стареене на кожата?
Какъв е отговорът на съвремената козметична индустрия и медицина?


Стареенето като процес на натрупване на дефицити
Остаряването на кожата е резултат от натрупване на дефекти, свързани с остаряването на организма, което бавно засяга цели жизнено важни системи, включително кожата. По отношение на кожата, остаряването е свързано с изменение на клетките, тъканите, функциите, правилното деление на клетките - клетъчна митоза, изменения в матрикса. Говори се все повече и за преждевремeнно остаряване вследствие на фотоувреждане, генетично остаряване и остаряване в резултата на външни фактори, включително неправилни домашни грижи или липса на такива. Настъпват изменения на всички слоеве на кожата, включително мускулите и отслабават връзките между кожата и мускулите. 
Често задаван въпрос е: Кога трябва да се стартираме с анти-ейдж грижите? Съвременото отношение към проблема на остаряването е забавяне на този процес чрез експертни програми за ейдж контрол. Възможно ли е това? 
                                           

ТАЙНАТА НА  ЗДРАВАТА И МЛАДА КОЖА

 

  • Прецизна Хигиена
  • Пилинг  с киселини
  • Хидратация
  • Защита

 

Необходимо е ежедневно полагане на грижи у дома и при експерт козметик и/или дерматолог. Прецизната хигиена, следването на правилно изградена програма в козметичния салон и друга такава за грижа у дома, се отплащат с времето. Не разчитайте само на едно „боцване“ при дерматолог, то не е достатъчно. Поддържаната кожа с постоянство от добър козметик допълва лекарските програми в един перфектен сихрон.


Съществуват програми „Нека да останем млади„ за превенция и ейдж контрол и други като „Да върнем времето назад“ за корекция на дефекти. Добре е да се прави разлика между превенция и корекция за да се използват подходящи терапии и продукти. Намерете вашия козметичен експерт и му се доверете, това е важна стъпка и ще помогне да се насочите към постоянна и комплексна програма за красота и здраве.

 

Развитие на козметичните продукти и възможностите на съвремената козметика

Козметичната индустрия е една от най-иновативните. Използването на високи технологии се увеличава и вече се предлагат безкрайни възможности. Козметиката се усъвършенства всеки ден и е все по-безопасна и ефективна.

 

За тези, които търсят алтернатива на дермалните филъри, има решение. Вече е възможно да се получи запълващ ефект и като се използват високотехнологични пептиди, които действат върху самата структура на кожната тъкан. Използва се още и най-модерната система за доставка на активни съставки - технология Козметичен дрон. Тази революционна система интелигентно насочва активните съставки, точно към клетките, където е необходимо въздействие и корекция. Представете си синергична формула с най-добрата и авангардна система за доставяне на активни съставки, комбинирана с максимална концентрация на най-мощните анти-ейдж пептиди. Това са продуктите Profiderm и Beauty Expert. Те покриват и най-смелите очаквания. ProfiDerm и BeautyExpert са експертни, резулататни козметични продукти и терапии, базирани на последните новости и научни открития. 

 

Намерете вашия кометичен експерт и му се доверете.  Повече от съвременните козметични центрове са добре оборудвани, използват професионални продукти, терапии, методи и доста технологии, които чувствително ще забавят процесите на стареене и ще го отложат. 

 

Няма избрани продукти

Най-горе