site_location_alt
0882 50 45 70. Приятно пазаруване!
0882 50 45 70
site_location_alt

Условия за доставка

 

Ние извършваме доставка на Стоки само на адреси на територията на България. Доставката се извършва до първата входна врата на сградата, посочена като адрес за получаване. По наш избор, ние ще извършваме доставките или чрез куриерска услуга от трето лице, избрано от нас, или чрез собствен транспорт. 

 

Доставката на Стоки, която извършваме, е само един вид: Стандартна доставка, като Вие може да изберете дали доставката да се извърши до офиса на куриера или до Ваш адрес.

 

Условия на Стандартна доставка: Доставката на поръчани Стоки на стойност над 79.00 лева (с ДДС)  е безплатна за Вас. Цената на доставката на Стоки на стойност на/под 79.00 лева (с ДДС) е в следните размери: (1) до офис на куриера - 3.90 лева (с ДДС) и (2) до Ваш адрес - 5.90 лева (с ДДС). Срокът за изпълнение на доставката е от 2 до 5 дни (в зависимост от наличността в склада) с изключение на поръчките, направени петък след 15:00 часа, събота, неделя, почивни и празнични дни, където срокът може да е по-дълъг. Срокът за доставка започва да тече от момента, в който ние сме изпратили на Вашия имейл адрес електронно съобщение (имейл) с потвърждение за изпълнение на поръчката, направена от Вас. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа. Възможни са изключения, при които срокът за доставка да е по-дълъг от 7 работни дни, а именно при специални поръчки и/или ако в интерфейсния модул за поръчка на Платформата са посочени по-дълги срокове за доставка под съответната опция за доставка. 

 

Когато Вие сте избрали плащане по банков път, срокът за доставка започва да тече след като сте заплатили пълния размер на цената на Стоките, ведно с цената на доставката, когато дължите плащане на доставката.

 

В случай че не можем да изпълним направената от Вас поръчка или част от нея, поради това че Стока/и не е/са в наличност, ние ще Ви информираме.

 

Следва да осигурите достъп и контактно лице, което да приеме поръчаните стоки. Ако Вие (или упълномощено от Вас лице) не бъдете намерен в уговореното време (срока) за доставка и не може да се установи връзка с Вас по телефона в момента на доставка или не осигурите достъп и условия за предаване на Стоката, то пратката се връща до офиса на куриера до Ваше поискване, съответно се връща до нашия офис. Ние или представител на куриерската фирма се ангажираме да Ви уведомим по телефон или имайл, ако се появят внезапни и/или непредвидени обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката. 

 

Поръчаната Стока ще бъде подобаващо опакована, заедно с придружаващите я документи. Трябва да прегледате Стоката в момента на доставката и предаването ѝ и да ни уведомите незабавно на интернет страницата ни https://beautymagpro.com (на посочените в същата електронен (имейл) адрес, телефон или чат) при установени несъответствия, липси и повреди.

 

При нарушения във външния вид на Стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера (доставчика), който трябва да състави и да Ви предаде протокол за увредена пратка.

Няма избрани продукти

Най-горе