site_location_alt
0882 50 45 70. Приятно пазаруване!
0882 50 45 70
site_location_alt

5 Причини да използваме маска за лице

 


Трябва ли всеки да ползва маска за лице? Абсолютно! Маските за лице са перфектна грижа за кожата и ви помагат да се борите с различни притеснения. Подходящи маски могат да разрешат проблеми, като липса на хидратация, разширени пори, излишно омазняване. Друго предимство на тези вълшебни продукти е усещането, че сте в спа център, но сред уюта на собствения си дом.

 

Всеки режим при грижата за кожата включва ежедневна и седмична козметика. Може да ползвате маска за лице веднъж в седмицата или повече, в зависимост от нуждите ви. Мъжете също трябва да ползват маска за лице. Ето защо:

 

1. Релаксация

Маските за лице не само предлагат резултати, които подобряват цялостния външен вид на кожата, но могат да бъдат и доста терапевтични. Когато в състава им има ароматни масла, маската за лице може да повдигне духа ви, като стимулира сетивата. Крем Липов цвят на EcoSpa 

 

 

ви предлава въшебно изживяване. Нанесете по-голямо количество и оставете да престои 10-15 мин.

 

Използването на маска за лице трябва да се третира като лукс. Подарете си малко време и се насладете на резултатите - чиста, красива и здрава кожа.

 

2. Дълбоко почистване

Разбира се всекидневното почистване на кожата помага за отстраняването на остатъци от грим, премахва нечистотиите и излишното омазняване. Но знаете ли, че правилната маска за лице извежда процеса на почистване на съвсем ново ниво? Някои хора казват, че кожата им преминава през „детоксикация“, когато използват маска, защото всъщност забелязват промените в кожата, докато това се случва. 

 

Опитайте Почистваща маска №3 на ProfiDerm. 

 

 

Почиства дълбоко порите и изглажда релефа. Регулира излишната себумна секреция. Стяга порите и хидратира. Действа анти - бактериално и противовъзпалително, намалява зачервяванията.

 

3. Отпушете порите

Почистваща маска №3 на Profiderm също помага и за премахването на мъртвите клетки, които се натрупват на повърхността на кожата. При изчистването им, това ще отпуши порите. Всички знаем, че запушените пори не са нищо друго освен проблеми. Те стават и добра среда за развитието на бактерии, което ще допринесе за появата черни точки, пъпки, неравен тен. Редовното ползване на маска за лице помага за поддържане на чиста кожа, с отпушени пори. Още една отлична причина да използвате маска за лице. 

 

4. Сияйна кожа

Процесът на изсъхване на маската върху кожата и започването на втвърдяване, разширява кръвоносните съдове на кожата и стимулиране на кръвообращението. Това гарантира цялостно подобряване на тонуса на кожата. Ще останете с по-меко усещане и по-гладка кожа, а също така ще забележите сияен блясък и по-освежен външен вид.

 

5. Помагам при цялостния ви режим 

Маските за лице помагат на всички ваши продукти за грижа за кожата да работят по-ефективно. Ако искате вашите кремове, серуми, лосиони да се абсорбират по-бързо и дълбоко в кожата, тогава маската за лице е задължителна. 

 

Няма избрани продукти

Най-горе